Albert Girona presenta la coproducció de l'IVC amb el festival Cabanyal Íntim

Albert Girona presenta la coproducció de l'IVC amb el festival Cabanyal Íntim

El festival Cabanyal Íntim, que porta cada primavera les arts escèniques d’avantguarda a l’interior de les cases d’aquest barri valencià, se celebra del 18 al 28 de maig i es presenta, en la seua setena edició, sota el lema ‘Migracions’.

El festival, per primera vegada presenta una producció pròpia fruit de la col·laboració del festival amb l’Institut Valencià de Cultura i Las Naves-Ajuntament de València.

El secretari autonòmic, Albert Girona, ha manifestat la seua satisfacció per la col·laboració de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, amb un festival nascut des de baix, com és ‘Cabanyal Íntim’, “una col·laboració que entra dins de la política de produccions i coproduccions de l’IVC amb altres organitzacions tant públiques com privades, com en aquest cas l’Ajuntament de València”.

Fidel al compromís social del festival, ‘I tornarem a sopar al carrer’ és d’un projecte de teatre participatiu que involucra actors professionals, veïns i col·lectius del barri del Cabanyal amb els quals s’ha treballat des del passat febrer en diversos tallers amb l’objectiu d’investigar les possibilitats artístiques i recollir sentiments i vivències passats i presents del barri.

‘I tornarem a sopar al carrer’ naix de les conversacions amb molts veïns i veïnes del Cabanyal, d’històries i personatges del barri reunits en els últims anys, per a parlar del seu passat, del seu present i del seu futur.

Aquesta obra es podrà veure al Teatre El Musical els dies 27 i 28 de maig.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =