Un imprecís Valencia malgasta tres punts en Mendizorroza

Valencia Alavés jornada 24 crónica

[match id=476 template=futbol]

La possibilitat de l'equip de Voro de seguir amb la seua ratxa de victòries —contra l'actual finalista de la Copa del Rei— s'ha perdut en el camí.

L'Alavés va tenir el domini de la pilota durant tot el primer temps mentre que el Valencia intentava portar la pilota als seus davanters, que recentment van tenir protagonisme en el 17', quan Carlos Soler quasi supera a Pacheco.

Si ben el migcamp dels del Túria funcionava bé, així com la seua capacitat de conduir la pilota, els locals també s'aproximaven a la porteria d'Alves amb un tret de Santos en els 28' i Manu García en els 44' al mateix temps que el partit guanyava violència. A poc a poc preparaven el camí per a la seua alta capacitat de reacció.

En la segona part va aparéixer més l'Alavés, i també els gols. Als 69' El Chino Soler va aprofitar un rebot en el porter i va posar la dreta per a definir, però eixe va ser l'última lluentor del Valencia, perquè en els últims vint minuts el panorama va canviar.

Després d'una groga per a l'autor del gol i a més per a Orellana, Ibai Gómez va empatar el duel amb una jugada personal que va acabar en un fort tret per a superar a Alves. Així, Pellegrino va traure a Camarasa i va ficar a Katai a l'empresa de guanyar el partit, i ho va aconseguir.

El serbi va aprofitar una passada en profunditat, va eludir al porter valencianista i va convertir el 2-1. Un final que es va entelar per als visitants després de la segona groga d'Orellana. El xilé no ha fet un bon partit i a més va eixir expulsat després d'un colp lletgíssim a Sobrino.

En esta derrota l'equip de Voro ha confirmat una sola cosa: per a mantenir els bons moments és necessari jugar igual davant tots els contrincants.