40 anys fent valors Caixa popular

Alacant acollirà la pròxima edició de Focus Innova Pyme amb un clar protagonisme de l’empreniment europeu

[ca:]Desenvolupament sostenible, economia social i les oportunitats a Europa i Iberoamèrica són les prioritats temàtiques d’aquesta edició[:]

05/06/2016 -

A partir d’enguany hi haurà un únic esdeveniment Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana que se celebrarà cada any en una província

En les pròximes setmanes es produiran noves reunions tècniques per a definir la possible ubicació de celebració, el pressupost i els ponents, a més de les entitats patrocinadores i les empreses participants

La pròxima edició de la macrojornada Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana se celebrarà el pròxim mes de novembre a Alacant atenent al compromís del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, de donar un fort impuls a la vertebració territorial per a activar l’ecosistema innovador en totes les comarques industrials de la Comunitat.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és el protagonisme que Europa va a tenir en les activitats, seminaris i tallers que es van a organitzar per a aquest dia on també hi haurà una aposta clara pel desenvolupament sostenible, el foment i difusió de l’economia social i les oportunitats a Iberoamèrica.

Aquestes idees es van acordar durant la reunió en l’Agència de Desenvolupament Local d’Alacant a la qual van assistir el director general d’Economia, Empreniment i Cooperativisme, Francisco Álvarez, la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alacant, Sonia Tirado i la sotsdirectora general d’Economia Sostenible i Emprendiment, María José Ortolá.

“Volem que Alacant siga punt de trobada d’emprenedors europeus i epicentre de noves iniciatives innovadores, de noves idees i d’intercanvi de sinergies per a empreses i emprenedors”, ha assenyalat el conseller Rafa Climent.

“Des de la Conselleria dEconomia Sostenible volem donar-li a la macrojornada Focus Innova Pyme una visió de conjunt, únic, i no fer un esdeveniment demprendiment a València, un altre a Alacant i un altre a Castelló com es feia abans” ha afegit Climent.

En aquest sentit, el responsable d’Economia ha assenyalat que des de l’organització s’ha decidit que a partir d’enguany cada edició es farà en una província. Enguany a Alacant, el pròxim serà Castelló i al següent a València”.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Sonia Tirado, ha destacat “l’esforç que realitza el nou govern del canvi, i, particularment la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per descentralitzar i territorialitzar aquest esdeveniment”.

Punt de trobada d’emprenedors

Focus Innova Pyme reunirà a Alacant als representants dels agents de suport als emprenedors de la Comunitat Valenciana així com a membres de la Comissió Europea.

Enguany, com en l’edició anterior, es va posar l’accent principalment en la qualitat de les activitats, totes elles enfocades a pymes innovadores,empreses de recent creació que necessiten col·laborar o cercar noves idees, a empreses consolidades que cerquen finançament, a emprenedors que volen desenvolupar una idea de negoci, a entitats i institucions que representen serveis a les pyme i a emprenedors.

En les pròximes setmanes es produiran noves reunions tècniques per a definir la possible ubicació, el pressupost, els ponents, a més de les entitats patrocinadores i empreses participants.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra