caixa popular

Al gener començaran les obres d'urbanització dels carrers República de Romania i Manuel Colomer Marco

Dotarà d’un entorn digne l’IES Joanot Martorell i el barri Camí Real

Al gener començaran les obres d'urbanització dels carrers República de Romania i Manuel Colomer Marco
26/12/2016 -

Vicent Sarrià, coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització en la ciutat, ha anunciat este divendres que al gener començaran les obres d’urbanització dels carrers República de Romania i Manuel Colomer Marco, que discorren al costat de l’IES Joanot Martorel. Una vegada finalitzen milloraran l’entorn d’este centre educatiu. 

Sarrià ha assenyalat que els veïns i veïnes del barri Camí Real comptaran en molt poc temps amb nous carrers que milloraran la mobilitat del barri i suposaran un salt qualitatiu en l’entorn de l’IES Joanot Martorell. Concretament es tracta del carrer de la República de Romania, des d’Alcalà de Xivert fins a la cantonada amb Manuel Colomer Marco, i el tram d’este últim carrer que va des de República de Romania fins a l’encreuament amb Ciutat de l’Aprenent.

Les obres començaran al gener i tenen un termini d’execució de 3 mesos. Inclouran treballs de pavimentació, voreres, sanejament i enllumenat públic. Estes obres suposaran una inversió de 357.651,42 euros.

Estes obres comencen després de finalitzar la urbanització del carrer d’Alcalà de Xivert. Amb el conjunt d’estos tres nous carrers, l’entorn de l’IES Joanot Martorell –segons ha ressaltat Sarrià– quedarà completament urbanitzat, de manera que comptarà amb noves places d’aparcament i evitarà que les pluges convertisquen la zona en un fangar.

Sarrià ha destacat l’esforç que es realitza des de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge per a millorar els accessos als centres escolars, així com per a millorar la qualitat de l’espai públic amb ampliacions de voreres i millores en el mobiliari urbà.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tres =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata