Ajuntament i Imed Hospitales engeguen el conveni que permet la contractació de professionals de Burjassot

Ajuntament i Imed Hospitales engeguen el conveni que permet la contractació de professionals de Burjassot
23/11/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, va iniciar la col·laboració amb Imed Hospitales per a poder facilitar-li a aquesta última tots els perfils que consten en les seues bases de dades, així com aquells que s’incorporen a partir d’ara, i que puguen coincidir amb l’oferta d’ocupació que genera l’engegada del nou hospital privat de Imed.

En el matí del dilluns es van reunir a Burjassot l’Alcalde, Rafa García, el President de CEMEF i regidor de Promoció Econòmica, Roc Senet, el Vicepresident de CEMEF i regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, i el Gerent de l’Hospital Imed València, Sergio García, amb l’objectiu de coordinar aquesta col·laboració, tal com s’arreplega en el conveni signat l’any 2011 i que apuntava entre altres coses, la possibilitat de contractar a un 40% dels llocs de treball no qualificats i professionals de Burjassot a igualtat de condicions entre tots els currículums presentats.

D’aquesta forma, totes aquelles persones que ja han presentat les seues currículums en CEMEF amb anterioritat seran remesos a Imed perquè puguen optar als perfils que en aquests moments ja s’estan publicant, i al mateix temps, les persones que s’interessen de nou, podran accedir a aquests perfils sota la coordinació de CEMEF, si bé, també poden accedir de forma independent a l’oferta d’ocupació a través de la mateixa pàgina web de Imed Hospitals, www.imedhospitales.com

Cal tenir en compte que els processos de selecció de personal s’allargaran al llarg de tot l’any i part de l’any que ve, i no seran processos tancats en el temps, sinó que es procediran a diverses contractacions al llarg de tot el període d’engegada del mateix hospital.

Per a Rafa García, Alcalde de Burjassot,  “és un moment important per a la nostra ciutat i para nostres i els nostres veïns. Oferim a moltes persones la possibilitat de trobar un lloc de treball, i de fer-ho en una empresa de Burjassot, en la seua ciutat. Teníem el compromís en el seu moment que així fora, i ara, per fi, i després de molts problemes originats per la crisi, la realitat és palpable, l’hospital ja comença a prendre forma, i amb açò, els llocs de treball que seran necessaris per al seu funcionament. Som positius, i sabem que moltes veïnes i veïns podran optar a treballar allí”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra