40 anys fent valors Caixa popular

Ajudes de 8 milions d’euros per a rehabilitar quasi 600 habitatges al Cabanyal-Canyamelar

Foto: Joanbanjo

Ajudes de 8 milions d’euros per a rehabilitar quasi 600 habitatges al Cabanyal-Canyamelar
22/10/2016 -

Són quasi 600 els habitatges del Cabanyal-Canyamelar que podran beneficiar-se de les ajudes a la rehabilitació prevista en la convocatòria de l’ARRU o procedent de la reassignació de fons del Pla Confiança aprovada pel Ple i les propostes del qual han sigut acceptades íntegrament per la Generalitat. Este divendres, la Junta de Govern ha aprovat dos mocions presentades per María Oliver que afecten 22 habitatges i un edifici públic, i ha resolt publicar en el BOP les 39 sol·licituds per a rehabilitar 154 habitatges particulars dins de la segona convocatòria de l’ARRU.

La Junta de Govern Local ha aprovat la moció presentada per la regidora d’Habitatge, María Oliver, per a rehabilitar un total de 22 habitatges i també un edifici del carrer d’Antoni Joan que serà convertit en el centre veïnal Llamosí-Remunta. Estes mocions arriben després que la Generalitat haja acceptat totes les propostes municipals per a la reassignació de projectes del Pla Confiança aprovada en el Ple municipal.

“El treball pel barri del Cabanyal barri no cessa i la nostra decisió d’impulsar la rehabilitació i la revitalització es materialitza cada dia”, ha afirmat María Oliver després que l’òrgan de govern municipal haja aprovat encarregar a la Societat Pla Cabanyal l’elaboració de la documentació requerida per a la sol·licitud de finançament del Pla Confiança d’estos dos importants projectes de rehabilitació d’habitatge al barri.

Entre els dos sumen prop d’1.700.000 euros, dels quals 1.579.337 euros es destinaran a la rehabilitació de 22 habitatges municipals per al lloguer posterior, en els edificis corresponents al carrer de la Mare de Déu de la Vallivana, 6; Sant Pere, 25, 33, 52 i 111; Escalante, 192, 196 i199; Montroi, 1; Josep Benlliure, 163; Empar Guillem, 3, i Lluís Despuig, 20.

També s’hi inclou la rehabilitació de l’edifici del carrer d’Antoni Joan, 19, i la seua conversió en el Centre Veïnal Llamosí-Remunta, després d’una inversió de 40.400,00 euros procedents d’eixa reassignació de fons del Pla Confiança a la qual el govern valencià ha donat llum verd.

AJUDES DE L’ARRU PER A 154 HABITATGES MÉS

D’altra banda, segons informen des de la Regidoria d’Habitatge, la Junta de Govern ha acordat publicar en el BOP les sol·licituds d’ajudes a la rehabilitació per part dels particulars, corresponents a la segona convocatòria de l’Àrea de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU), a la qual s’han presentat 39 sol·licituds que afecten 154 habitatges. El pressupost de les ajudes puja a 1.719. 301,40 euros.

Esta segona remesa de peticions per part de particulars per a rehabilitació d’habitatges se suma a les de la primera convocatòria, que incloïa ajudes per a 412 actuacions en habitatges privats, amb un pressupost total de prop de 3 milions d’euros entre rehabilitació i edificació de nova planta, i 13 actuacions més en habitatges públics, de les quals quatre són de nova construcció, amb un pressupost estimat d’1.480.972 €.

El regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, ha destacat la importància que la Conselleria d’Hisenda haja aprovat íntegrament la proposta municipal de reassignació de fons i projectes finançats a càrrec del Pla Confiança, aprovada pel Ple municipal celebrat el 30 de juliol, per a poder impulsar la rehabilitació d’habitatges en l’àmbit del Cabanyal-Canyamelar.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra