Aigües de l’Horta llança el servei de cita prèvia per a la seua oficina d’atenció presencial a Torrent

Per a sol·licitar-ho, l’usuari podrà dirigir-se a la secció ‘El teu servei’ de la web www.aigueshorta.es o directament en citaprevia.aigueshorta.es

Aigües de l’Horta llança el servei de cita prèvia per a la seua oficina d’atenció presencial a Torrent
17/01/2017 -

Aigües de l’Horta ha incorporat el servei de cita prèvia en la seua oficina de Torrent situada en la Placeta de l’Era, 12. Per a sol·licitar-ho, l’usuari podrà dirigir-se a la secció ‘El teu servei’ de la web www.aigueshorta.es o directament en citaprevia.aigueshorta.es, on podrà triar la seua cita en l’horari habitual d’atenció al públic amb el qual explica la companyia, de dilluns a divendres de 8.30 h a 13.00 h, evitant així possibles esperes.

Cal destacar que enguany Aigües de l’Horta ha fet una important aposta per millorar la comunicació i atenció al client. Així, ha instal·lat a més el servei d’atenció per a persones sordes a través de la plataforma de videointerpretaciónSVIsual. D’esta forma, quan un client o clienta requereix un servei d’interpretació en llengua de signes per a realitzar les seues gestions presencialment en l’oficina de Torrent, es realitza una trucada per videoconferència a un videointérprete de la Fundació Fesord CV i este s’encarrega de realitzar la interpretació en temps real.

Finalment i amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves tecnologies, Aigües de l’Horta compta amb una APP de l’oficina virtual. Es tracta d’un nou servei que permet, a través de mòbil o tablet, la gestió del contracte d’aigua i l’accés a la secció ‘contacta’, on l’usuari pot enviar les seues consultes a la companyia les 24 hores, els 365 dies de l’any. Este servei està disponible per a IOS i Android.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra