Aguiló: ‘La digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat’

Aguiló: ‘La digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat’
21/10/2016 -

El director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Vicente Aguiló ha assegurat que “la digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat”.

Aguiló s’ha dirigit, així, a les empreses assistents al seminari ‘La digitalització en la gestió de RRHH’, per a presentar el Pla de Transformació Digital de la Generalitat, com a exemple de l’esforç de renovació que, des de tots els sectors, s’està impulsant per a desenvolupar la societat digital.

El director general ha recordat que, entre altres avantatges, la digitalització “permet reduir els costos, les càrregues administratives i els desplaçaments, economitzar el temps disponible i agilitar processos”. I ha indicat que aquest és un factor a destacar en el desenvolupament econòmic de la Comunitat, ja que “les empreses digitalitzades són un 10% més productives, exporten el doble i també dobleguen la creació d’ocupació”.

A més, ha posat l’accent que aquest tipus de canvis es realitzen com més prompte millor, “donada la situació actual, en la qual la infrafinanciació a la Comunitat ens té tenallats”. I ha destacat: “La digitalització és un element clau, ja que millora els processos de fabricació i contribueix a desenvolupar nous models de negoci”

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra