Agricultura i Fecoreva crearan una comissió de treball sobre necessitats en matèria de recursos hídrics

Agricultura i Fecoreva crearan una comissió de treball sobre necessitats en matèria de recursos hídrics
08/07/2016 -

La consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, s’ha reunit amb el president de la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (FECOREVA), José Antonio Andújar, per a parlar de recursos i hídrics i necessitats de l’agricultura valenciana. Han estat acompanyats per altres representants de la federació i pel secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero.

En la reunió s’ha acordat crear una comissió tècnica que treballarà sobre un pla de necessitats, accions, prioritats i finançament en matèria de recursos hídrics i regadiu. La comissió començarà a treballar al setembre.

S’han abordat els problemes d’infrafinanciació que pateix la Comunitat Valenciana, davant els quals l’Administració i els regants estan disposats a anar de la mà per a exigir un repartiment de recursos de l’Estat just. Ambdues parts han compartit, així mateix, la importància de l’agricultura valenciana com a generadora d’activitat econòmica i ocupació, amb un impuls, han coincidit també, no pot ser frenat per la infrafinanciació autonòmica.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra