Exposició ‘L’Agència Estatal de Meteorologia a través del temps’

Exposició ‘L’Agència Estatal de Meteorologia a través del temps’
14/03/2017 -

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, Glòria Tello, inaugurarà aquesta vesprada (18.00 hores) al Museu de Ciències Naturals l’exposició “L’Agència Estatal de Meteorologia a través del temps”. “Amb un centenar d’aparells utilitzats durant diverses èpoques per a l’anàlisi meteorològica i 30 cartells il·lustratius podem fer-nos una idea molt ajustada de la història de la meteorologia a l’Estat”, ha explicat Tello en referència a la col·lecció exposada.

La mostra, organitzada pel Museu de Ciències Naturals i l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), arriba acompanyada de la instal·lació d’un observatori meteorològic, d’activitats didàctiques i de visites guiades, “una oferta molt interessant perquè l’experiència de les persones que la visiten siga la més completa possible”. Tello ha destacat, a més, “l’objectiu d’acostar la ciència de la meteorologia a la ciutadania, amb realització de prediccions meteorològiques, com ara observacions de temperatura, de pressió, d’humitat, de vent i de precipitacions”.

Amb aquesta exposició es destaca la contribució de l’AEMET a la seguretat de les persones i els seus béns gràcies al desenvolupament, implantació i prestació de servicis meteorològics. En l’actualitat treballen en ella vora 1.400 persones.

Juntament amb la regidora, a la inauguració estaran presents el president d’AEMET, Miguel Ángel López González, i el delegat territorial d’AEMET a València, Jorge Tamayo Carmona.

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 16 d’abril als horaris habituals, de dimarts a diumenges i festius de 9.30 a 19.00 hores.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra