ADISTO celebra un cap de setmana faller

Dissabte s’obri l’àrea d’esplai caní de Torrent

ADISTO celebra un cap de setmana faller

L’associació ADISTO organitza este cap de setmana una jornada fallera. Diumenge al matí, els carrers de Torrent s’engalanaran per a gaudir de la música i dels vestits tradicionals en una cercavila. La desfilada començarà a partir de les 11.00 h pels carrers del barri on està emplaçada l’associació. En acabar, tots es dirigiran al seu local per a celebrar un dinar faller. A la vesprada, els actes conclouran amb la crema de la falla, en la qual els xics i xiques de ADISTO han estat treballant durant estes últimes setmanes.

Dissabte al matí, Torrent obri per primera vegada les portes de l’àrea d’esplai caní, on els gossos podran fer moltes i diverses activitats. A més, el lloc té una zona d’aparcament habilitada perquè els propietaris puguen estacionar-hi els cotxes. La primera visita tindrà lloc a les 11.00 h en la mateixa àrea que està ubicada al carrer d’Albaida.

Els més menuts es divertiran este cap de setmana amb un gran nombre d’activitats infantils que tenen com a temàtica les tortugues, conéixer la problemàtica de les espècies invasores i com posen en perill la biodiversitat en diverses parts del món. En el Centre Ambiental del Vedat, per als xiquets i xiquetes podran acudir dissabte i diumenge a partir de les 11.00 h, al taller “La meua tortuga”. Per últim, l’Hort de Trénor presenta este diumenge a les 11.00 h el taller “Espècies invasores”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 18 =