caixa popular

ADEIT s'incorpora com a entitat col•laboradora al València Convention Bureau

“Esta col•laboració tindrà resultats positius en el turisme de reunions en la ciutat”, afirma Sandra Gómez

ADEIT s'incorpora com a entitat col•laboradora al València Convention Bureau
22/12/2016 -

La Fundació Turisme València i la Fundació Universitat-Empresa, de la Universitat de València, ADEIT, han subscrit este dimecres un conveni de col·laboració l’objectiu del qual és la cooperació en la promoció de València com a seu de reunions i en la captació d’esdeveniments per a la ciutat. L’acord l’han signat en l’Ajuntament els directors d’ambdós entitats, Antonio Bernabé i Antonio Aracil, en presència de la primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez; el vicerector de Participació de la Universitat de València, Jorge Hermosilla; i el president de ADEIT, Alfonso Maldonado.

Segons ha explicat Sandra Gómez, el conveni suposa la incorporació d’ADEIT com a col·laborador en el València Convention Bureau, entitat pertanyent a Turisme València, que ja va començar al juliol una nova etapa més col·laborativa i participativa, amb la introducció en el seu Comité de totes les seus implicades (Ciutat de les Arts i les Ciències, Palau de Congressos, Fira València i Unió Hotelera) i les empreses del sector interessades a formar-ne part.

“L’acord amb l’ADEIT és un altre avanç en el nou València Convention Bureau, un pas més en el model que atorga un major protagonisme al sector i agents implicats”, ha afirmat Gómez, per a qui la Universitat “exercix un paper fonamental com a principal font generadora de coneixement i la major part de congressos són impulsats per agents locals membres d’estes”.

Per al president d’ADEIT, Alfonso Maldonado, este conveni contribuirà a continuar treballant per a convertir la ciutat de València en un pol d’atracció del coneixement a través de l’organització de congressos nacionals i internacionals, àmbit en el qual ADEIT treballa intensament des de fa més de 15 anys. “La unió de forces d’agents que treballem en la mateixa direcció sempre proporciona fruits. A través d’esta signatura sorgiran noves oportunitats d’organització d’esdeveniments i activitats que atraguen el coneixement a València”.

Creació d’un club d’ambaixadors

El conveni signat este dimecres implica la participació de l’ADEIT en les reunions del Comité del València Convention Bureau; la col·laboració d’ambdós entitats en la presentació de candidatures a reunions futures; i la creació d’un Club d’Ambaixadors (Ambassadors Club) que facilite una xarxa de contactes per part de la Universitat per a aconseguir candidatures futures.

“Esta col·laboració, que s’ampliarà a la Universitat Politècnica de València, amb la signatura d’un conveni similar, es deixarà notar de ben segur en els resultats del turisme de reunions en la ciutat els pròxims anys, un segment estratègic per la seua major capacitat de despesa i estada mitjana”, ha conclòs Sandra Gómez.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dos =