Acord amb els mercats extraordinaris en el calendari festiu

Acord amb els mercats extraordinaris en el calendari festiu

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet públic l’acord al qual han arribat per unanimitat els mercadets de venda no sedentària i el consistori valencià respecte als festius que els venedors i venedores poden muntar parades en els diferents barris de la ciutat.

Les dues parts han acordat l’autorització de mercats extraordinaris els dies 13 d’abril (Dijous Sant) als barris de Torrefiel i del Cabanyal; el 8 de desembre als barris de Malva-rosa, Benimaclet i Castellar i els diumenges 8, 17, 24 i 31 de desembre a l’avinguda del Cid, Grau i Benimàmet, en les seues ubicacions habituals dels dimecres.

El regidor Galiana ha destacat que “de nou, amb diàleg i comunicació entre la regidoria i els venedors hem arribat a un acord que ha sigut votat per unanimitat i que es reforça l’activitat econòmica dels venedors perquè puguen obtindré uns ingressos extra en dates com les nadalenques, molt Importants per a ells i elles”. Es tracta d’un calendari de festius que ha comptat amb el suport de totes les parts.

Des de la regidoria també s’ha destacat que les dates d’obertura seran oportunament publicitades a través de la pàgina web, i de les xarxes socials de la regidoria de Comerç.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − cinc =