caixa popular

Comencen les actuaciones prèvies per a l'obertura del carrer Doctor Oloriz

Comencen les actuaciones prèvies per a l'obertura del carrer Doctor Oloriz
21/08/2017 -

Hui dilluns, dia 21, comencen les obres de derrocament del mur del col·legi Santiago Apòstol per a corregir la seua alineació i deixar així el camí lliure per a l’obertura del carrer. Així ho ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, qui ha recordat que fa 15 anys, l’Ajuntament va expropiar aquests terrenys dins del projecte de l’eix Reus – Ruaya que va executar la Generalitat, per a alinear el carrer segons les previsions del PGOU i generar un nou viari que connectara amb l’esmentada ronda.

No obstant això, el Col·legi Santiago Apòstol va rebre l’import de la indemnització, i va sol·licitar anys després llicència de nova planta en el pati interior per a traslladar l’aulari que ocupa el carrer, però va paralitzar les obres, la qual cosa va impedir l’obertura del carrer.

Després de diverses reunions amb responsables del centre escolar i l’Arquebisbat de València, propietari del col·legi, el regidor Sarrià va aconseguir el compromís de reprendre les obres per tal que l’Ajuntament poguera procedir a l’obertura del carrer en 2017.

Així, hui dilluns, amb les obres del col·legi acabades, comencen les obres de condicionament del terreny i demolicions de tancaments i edificacions previs a la urbanització del carrer del Doctor Oloriz, i execució d’un tancament provisional. Les obres tenen un pressupost de 58.767,97 euros i un termini d’execució de 2 mesos, i inclouen la xarxa de sanejament, abastiment i la xarxa d’enllumenat.

L’obertura del carrer Doctor Oloriz és una reivindicació veïnal històrica. Tal com ha assenyalat Sàrria, “amb aquesta obra es deixa preparat el terreny per a escometre l’obertura i urbanització del carrer, que tindrà lloc de seguida, millorant significativament la mobilitat de vianants del barri”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − quatre =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou