caixa popular

Activitats, teatre i cultura contra el canvi climàtic al carrer

Activitats, teatre i cultura contra el canvi climàtic al carrer
16/10/2016 -

Amb l’obra Els detectius del medi ambient i una bateria de jocs a la plaça de l’Almoina arranquen este diumenge les activitats que la Fundació Observatori del Canvi Climàtic ha programat per a sensibilitzar sobre els bons hàbits que poden frenar l’escalfament global del planeta. “La idea és traure al carrer estes activitats perquè puguen participar totes les famílies i fer-ho, a més, en cap de setmana per a tindre més impacte”, ha assenyalat el responsable de l’Observatori, Jordi Peris.

L’esplanada del Jardí dels Vivers, la plaça de l’Almoina o el carrer Senent Ibáñez de Massarrojos són alguns dels espais públics triats per a fer les activitats de sensibilització que l’Observatori del Canvi Climàtic ha projectat per a esta segona quinzena d’octubre.

A més de l’obra de teatre, que es representarà este diumenge als Vivers, s’han projectat el “Reciclem i juguem” una bateria de set jocs d’habilitat i cooperació, per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, a través dels quals, s’incorporen conceptes de reciclatge i reutilització.

Els espais estan acotats mitjançant estructures de fusta construïdes amb material reutilitzat en una superfície de 100 metres quadrats. A més, hi haurà música ambiental. Este diumenge els jocs s’instal·laran a la plaça de l’Almoina, entre les 12.00 i les 13.30 hores.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =