Activitats, teatre i cultura contra el canvi climàtic al carrer

Activitats, teatre i cultura contra el canvi climàtic al carrer
16/10/2016 -

Amb l’obra Els detectius del medi ambient i una bateria de jocs a la plaça de l’Almoina arranquen este diumenge les activitats que la Fundació Observatori del Canvi Climàtic ha programat per a sensibilitzar sobre els bons hàbits que poden frenar l’escalfament global del planeta. “La idea és traure al carrer estes activitats perquè puguen participar totes les famílies i fer-ho, a més, en cap de setmana per a tindre més impacte”, ha assenyalat el responsable de l’Observatori, Jordi Peris.

L’esplanada del Jardí dels Vivers, la plaça de l’Almoina o el carrer Senent Ibáñez de Massarrojos són alguns dels espais públics triats per a fer les activitats de sensibilització que l’Observatori del Canvi Climàtic ha projectat per a esta segona quinzena d’octubre.

A més de l’obra de teatre, que es representarà este diumenge als Vivers, s’han projectat el “Reciclem i juguem” una bateria de set jocs d’habilitat i cooperació, per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, a través dels quals, s’incorporen conceptes de reciclatge i reutilització.

Els espais estan acotats mitjançant estructures de fusta construïdes amb material reutilitzat en una superfície de 100 metres quadrats. A més, hi haurà música ambiental. Este diumenge els jocs s’instal·laran a la plaça de l’Almoina, entre les 12.00 i les 13.30 hores.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra