Acaben els treballs de desbrossament de la devesa

Acaben els treballs de desbrossament de la devesa
13/08/2016 -

La Regidoria de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, ha informat que este divendres han acabat els treballs de poda i desbrossament que s’han dut a terme per part dels treballadors del Servici de Devesa-Albufera.

 Els treballs han consistit en la neteja dels camins pròxims a les urbanitzacions de la Devesa, així com en la retirada de l’acumulació de pinotxa i branques seques que hi havia a la carretera. També s’han netejat i podat els camins que hi ha al voltant de la platja de l’Arbre del Gos, i s’han obert accessos a esta platja que feia molt de temps que havien quedat tancats per la vegetació.

També s’ha netejat de matolls i branques seques tot el quilòmetre que forma el passeig per a vianants i s’ha eliminat la vegetació detectada a les dutxes de la platja. El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha manifestat que “la preocupació del Govern de la Nau sempre és el benestar dels veïns i veïnes i els visitants de la zona. A més, estos treballs són fonamentals per al manteniment i la prevenció d’incendis en l’entorn natural més important de la nostra ciutat”.

 

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra