caixa popular

350 corredors es van disfressar en la III Sant Silvestre Jamboree Scout Alboraia

350 corredors es van disfressar en la III Sant Silvestre Jamboree Scout Alboraia
29/12/2016 -

Un total de 350 corredors van participar en la III Sant Silvestre Jamboree Scout Alboraia, el nadalenc esdeveniment celebrat el 26 de desembre va fer que els corredors Sergio Navarro i María Guzman foren els primers classificats de l’edició en la categoria masculina i femenina, respectivament, als quals els van seguir l’atleta local, Luis Félix Martínez i Víctor Calero, així com Lucía Espada Torres i Sandra Gans. Els 6 destacats participants van obtenir un trofeu artesà realitzat amb fusta serigrafiada a mà del grup de Scouts d’Alboraia i un lot de productes d’embotits Rodrigo.

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, al costat de l’equip de govern va assistir a l’esdeveniment i van participar en el repartiment de trofeus.

Un any més, l’esdeveniment no va deixar de costat la seua part més festiva gràcies a les disfresses. Els assistents es van trobar amb el característic entorn alegre d’aquesta carrera, en el qual van destacar disfresses com un Sherlock Holmes amb el número 247 que es va alçar amb la victòria en la categoria individual, mentre que el premi grupal va recaure en Arbre de Nadal i les seues caixes de regals.

Després del lliurament de trofeus, es va realitzar un sorteig de regals; dues samarretes tècniques per cortesia de Palmaret Sports, unes ulleres de sol d’Art Òptics i un blanquejament dental gràcies a la col·laboració de l’institut dental implantològic.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tres =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata