caixa popular

340.000 sol·licituds per a participar als bancs de llibres de #XarxaLlibres

12/07/2016 -

El programa XarxaLlibres, que té com a objectiu garantir a les famílies la gratuïtat dels llibres de text i material curricular, arriba a la recta final. Este dilluns s’esgota el termini perquè les famílies sol·liciten la participació en la segona fase del programa i en el banc de llibres. A falta d’unes hores perquè es tanque l’aplicació informàtica, #XarxaLlibres ha registrat 340.909 sol·licituds provinents de tot el territori, de les quals 113.204 corresponen a les comarques d’Alacant, 41.800 a les de Castelló i 185.905 a les comarques de València.
La segona fase de les ajudes incloses en #XarxaLlibres consisteix en el cobrament de fins a cent euros en tornar els llibres en un bon estat d’ús.

En primer lloc, els centres han verificat les sol·licituds i, en concret, la informació relativa a la quantitat de llibres lliurats per cada família i el seu estat. Una vegada validada aquesta informació han bolcat les dades en un programa informàtic, al qual tenen accés els ajuntaments. Les corporacions municipals, una vegada consultades les dades, són les responsables de gestionar els períodes de pagament de l’ajuda, aportada a parts iguals per Generalitat, Diputació i ajuntaments. Cal recordar que, en les localitats que comptaven amb un informe desfavorable de sostenibilitat financera, la Generalitat completarà la part de les ajudes que li correspon a l’ajuntament.

Els centres realitzaran les comandes de llibres al juliol i les famílies tindran els llibres preparats a les aules dels seus fills i filles quan comence el curs, el 8 de setembre.

tags

festival iberliria 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =