40 anys fent valors Caixa popular

146 fotografies per a recórrer els 30 anys del València Basket

Esta tarde se inaugura en el Ateneo Mercantil la muestra con la presencia de jugadores y exjugadores del equipoAquesta vesprada s’inaugura en l’Ateneu Mercantil la mostra amb la presència de jugadors i exjugadors de l’equip

Miguel Ángel Polo

146 fotografies per a recórrer els 30 anys del València Basket
26/10/2016 -

València Basket inaugura esta vesprada, a partir de les 19.30 hores, en l’Ateneu Mercantil de València una exposició que recorrerà a través de 146 fotografies els 30 anys d’existència de l’entitat taronja. Una retrospectiva que barreja les imatges més icòniques de la història del Club i els èxits de València Basket amb altres instantànies més íntimes i fins i tot alguns documents fotogràfics inèdits que es posaran a la vista del públic per primera vegada.

L’Honorable Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, serà l’encarregat de realitzar el discurs d’inauguració d’esta exposició. I estarà acompanyat per una nodrida representació dels diferents estaments de la societat valenciana que no han volgut perdre’s esta cita: polítics, empresaris, patrocinadors, una delegació de cadascun dels principals equips i entitats esportives de la Comunitat Valenciana, penyistes, mitjans de comunicació i els abonats que hagen arreplegat la seua invitació per a poder assistir.

No faltarà en una ocasió tan especial bona part del passat i el present del València Basket. A més de la primera plantilla i el cos tècnic de l’equip de ACB i l’equip de Lliga Femenina 2, estaran presents els consellers i directius de l’entitat taronja i un bon nombre d’exjugadores, extècnics i antics directius que conformen una part imprescindible de la història del Club.

Esta exposició ha comptat amb la inestimable col·laboració de l’arxiu fotogràfic de l’agència EFE, Superdeporte, Les Províncies i Levante-EMV i la del mateix Ateneu Mercantil de València. I compta amb el patrocini de Bankia, que està prestant el seu suport a tots els actes de celebració del 30 aniversari de València Basket.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra