40 anys fent valors Caixa popular

100 milions de gràcies!

València Extra va començar la seua aventura el 22 de juny i gràcies a tots vosaltres trenca cada dia els seus mateixos rècords d’audiència.

100 milions de gràcies!
29/09/2016 -

Ha arribat un dia especial per a aquest mitjà. L’aventura va arrancar el passat 22 de juny per a estar cada dia amb tots vosaltres. Des d’un punt de vista proper, des de cada barri, des de cada poble i com sempre hem dit, directes des del cor. València Extra hui compleix la seua edició nº 100 i per a tot l’equip sens dubte és molt especial.

Ja hem viscut retransmissions en directe des de Mestalla, des de la Fonteta, una mítica Batalla de Flors i encara queden moltes sorpreses. Hem rebut l’afecte de molts veïns. Molts lectors i seguidors de xarxes ens han mostrat el seu afecte i hui som nosaltres els que novament us volem donar a tots les gràcies.

Gràcies, 100 milions de gràcies per fer de València Extra, el diari digital amb un creixement rècord en 3 mesos recentment complits. Ja superem les 50.000 visites mensuals entre web i app. Un dels índexs més importants com és Alexa ja ens situa en una posició increïble per sota del rànquing dels 5.000 llocs webs més vistos d’Espanya. Tot gràcies a vosaltres.

Molts ens heu demanat la tan anhelada secció d’Opinió i des de València Extra us demanem un poc de paciència perquè estem treballant també per a fer un nou gir a l’opinió amb un sentit Extra que cada dia agrada més.

Hem rebut i viscut l’afecte dels barris de València, des del cor de les seues festes, des de les seues principals reivindicacions i a ells i a tots els veïns dels nostres pobles també els volem donar les gràcies. Així van ser les mítiques festes de Paiporta que vàrem viure de primera mà i que van ser alguns dels vídeos més vistos.

Hui celebrem durant tot el dia amb el hastag en twitter #100extra amb tots vosaltres i també en el nostre facebook amb moltes sorpreses. Gràcies per la confiança i l’afecte que rebem cada dia. Tot l’equip de València Extra us dóna 100 milions de gràcies.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra