40 anys fent valors Caixa popular

1 any gràcies a tu

València Extra triplica els seus registres d’audiència en el seu primer aniversari

365 dies, notícies, entrevistes, reportatges, València, Horta, Comarques, Comunitat Valenciana, cultura, esports….un any intens on gràcies a tots i totes València Extra s’ha fet un xicotet espai entre els mitjans de comunicació. Complim el nostre primer any i és que el 22 de Juny de 2016 començava esta aventura informativa per arribar a tots els valencians i valencianes.

El camí no ha sigut fàcil. Apostar per un mitjà de comunicació en valencià en l’era digital suposa tot un repte i encara queda molt a fer. Estos 365 dies han sigut tot un autèntic repte per a tot l’equip de València Extra. Durant este primer any, hem viscut alguns dels moments més especials per als valencians i valencianes com ha sigut la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Unesco. També vàrem viure una impressionant plantà al tomb a l’Ajuntament de València i algunes de les entrevistes més destacades a les Fallers Majors de València. La Gran Fira de Juliol, el 9 d’Octubre, la impressionant nevada a la nostra terra  i per descomptat, el costat més divertit dels nostres veïns i veïnes als barris de la Capital del Túria i als pobles.

En el món esportiu, sens dubte hem sigut convidats d’excepció de la Gran Temporada del Levante UD que torna a Primera per la porta gran i per descomptat, la primera Lliga Endesa del València Basket. Però també hem viscut el dia a dia d’uns autèntics campions com són Sergio Antolinos i Juan García, campions d’Espanya de futvòlei.

Des de València Extra volem donar les gràcies i l’estima a tots els nostres seguidors i seguidores. 1 any on ja superem els més de 9.700 seguidors a Facebook, tot un record i a més on hem triplicat els nostres lectors en web. Durant este 2017, ja comptem amb el suport de més de 50.000 seguidors únics entre web i app i vora les 100.000 pàgines visitades al mes. Unes dades impressionants si pensem que al mes de setembre de 2016 teníem vora 20.000 seguidors i vora 40.000 pàgines visitades al mes

Gràcies a tots els organismes i a les màximes autoritats a la nostra terra per les paraules de hui, gràcies a tot l’equip per la seua constància, dedicació i professionalitat i sobretot, gràcies a vosaltres que ens feu cada dia més grans.

1 any gràcies a tots i totes!

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra